We're in beta!

Werkwijze

Projectmatig
Als een (virtueel) project een kop en een staart heeft, dan kan het uit handen gegeven worden. Denk bijvoorbeeld aan een klant- of prospectmailing, planning, teksten, adressen tot verzending. Maar het kan ook een deel van een groter project of campagne zijn.

Structureel
Je bent het liefste bezig de business en je klanten, maar de rest hoort nu eenmaal ook bij het hebben van een onderneming. Gewoon geen zin of je tijd waardevoller in willen zetten … wat je beweegreden ook is: doe waar je goed in bent en laat de rest aan een ander over.
Structurele opvang voor het uit handen geven van bedrijfsmatige zaken zoals content management beheer, debiteurenbeheer, offertes opmaken of organisatorische ondersteuning algemeen kan allemaal geregeld worden.

Sparren
Ben je het spoor even bijster …
Zie je door de zakelijke bomen het bos niet meer …
Draai je met zelfreflectie alleen in cirkels …
Kan je een klankbord gebruiken …
… een dagdeel of dag sparren om alles weer op de rails te krijgen, kan heel verhelderend werken. Van achter je computer (skype), aan de telefoon of kom naar me toe.

Teksten
Je hebt iets in je hoofd zitten en je wilt dat dit bij je (potentiële) klanten aankomt, maar je krijgt het zelf niet op papier. Ieder zijn vak, als ik een idee of wat losse zinnen krijg en ik weet de doelgroep, maak ik teksten voor je. Moet het uitgebreider dan kan ik aan de hand van een virtuele intake alle informatie verzamelen. Of dit nu een nieuwsbrief, offerte, websiteteksten, folder- of advertorial teksten zijn. Lees meer over de keuzemogelijkheden bij aanbod.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook