We're in beta!

Over Anna

Ik ben iemand die van huis uit alles organiseert en het zit min of meer in mijn DNA. Ik zorg dat alle ballen tegelijk in de lucht blijven en combineer het met een brede interesse én kennis. Ik heb een bloemrijke zakelijke historie als manager/directeur zowel binnen de commercie als de beheersmatige kant en van eenmanszaken tot MKB’ers tot multinationals. Binnen franchiseorganisaties en contact centers en kan dus op verschillende niveaus en over verschillende onderwerpen (op afstand) er voor zorgen dat alles loopt zoals gewenst. Dit zowel op inhoud, als qua tijdlijnen, afstemming en ben tevens een sparringpartner.

Natuurlijk kan je ook iemand (parttime) in dienst nemen, maar dan moet de opvang ook weer geregeld zijn en gaat iemand dan iedere dag een paar uur werken of proppen we alles  in één dag. Voor bepaalde zaken is dat niet echt handig.
Persoonlijk ben ik groot voorstander van zelfstandig ondernemers. Behalve een duizendpoot (of meer) en zie die maar te vinden, heb je iemand in loondienst. Ik weet uit eigen ervaring dat degene die vanuit de eigen onderneming voor je werkt nog meer zijn/haar best voor je doet. De maandelijkse overschrijving op de bankrekening is, in tegenstelling tot iemand in loondienst, geen vanzelfsprekendheid.

Hoe dan ook, ik heb mijn passie schrijven inmiddels gecombineerd met mijn “regelskills”. Maar natuurlijk kan je alleen voor teksten ook altijd bij me terecht. Verder ben ik een liefhebber van de natuur, ik vertoef er graag, met mijn dieren, het inspireert me en ik probeer me op wat voor manier ook in te zetten voor de maatschappij. Verder schrijf ik al jaren informatieve artikelen op infonu.nl, gewoon omdat ik een brede interesse heb. Ook interesse? Ik help je graag via deze link: Infonu Anna.

Anna Staal “get things done” … ik ben een (virtuele) regelaar met gevoel voor taal.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook