We're in beta!

E-book

 

book-1817387_1280Ik vind het prettig dat mijn scripts voor een breed publiek toegankelijk zijn, vandaar dat ik ze zonder kosten publiceer op mijn website. Zodra een nieuw script gereed is, zal dit hier gepubliceerd worden. Wil je op de hoogte gehouden worden, maak dit dan kenbaar via de contactmogelijkheden.

Klik op de link van het boek waar je interesse naar uit gaat en laat het boek zich op je computer laden. Veel leesplezier.

Anna

 

Luxe gevangenis
Dit verhaal betreft de weergave van mijn drang om naar Curaçao te gaan en mijn leven aldaar voort te zetten. De vakantiebrochures geven immers zon, zee en een relaxed leven weer. De praktijk blijkt toch net even anders als je er woont en werkt. Hoewel ik het eiland niet iedereen zonder kanttekening zal aanraden, is het absoluut een leerzame periode voor mij geweest. Dat heeft Curaçao me in ieder geval gebracht.

Ik ben een klootzak
Keuzes maken in het leven en achteraf niet zielig doen als deze keuzes niet allemaal even goed uitpakken. Deze biografie geeft de keuzes en consequenties daarvan weer. De man heeft niet altijd de meest handige keuzes gemaakt, maar hebben hem gevormd tot wie hij nu is. Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar af en het lijkt maar niet op te houden. Is hij die klootzak zoals hij zichzelf noemt, oordeel zelf.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook