We're in beta!

In het oog van de storm

Als je denkt dat de veranderingen in je leven die je zelf hebt ingezet, je leven ook weer snel op de rit krijgen, dan heb je het mis. Dat kan ik uit ervaring zeggen, het is me vaker overkomen. Naarmate je levenservaring vordert zou het je gemakkelijker afgaan, denk je dan. Echter, niets van dat. Het komt opnieuw keihard binnen!

Veranderingen

Nieuw huis, nieuwe baan, nieuwe omgeving … dingen gaan bij mij altijd redelijk radicaal. Ik kan ook uit ervaring zeggen dat ik mijn weg wel weet te vinden in een dergelijk proces, maar dat maakt het niet minder heftig. Wellicht ook een van de redenen dat ik ondernemers die ergens mee zitten, weet te helpen. Inlevingsvermogen, analyseren en vervolgens oplossingsgericht werken, vind ik altijd erg prettig. Dat moet ik nu ook maar weer eens bij mezelf inzetten.

Zelfreflectie vind ik belangrijk en dat pas ik nu ook toe. Doe ik de dingen die ik graag doe en kan ik al mijn draai vinden, zo niet wat moet ik daaraan doen. Tot op heden zet ik de juiste stappen vooruit, maar voor volledig aarden is het nog te kort dag. Ik moet daar dus aan blijven werken en dat geef ik iedereen, die mijn hulp wil hebben, ook altijd mee. Het klinkt zo weinig zeggend, maar is feitelijk alles zeggend.

Transformatie

Er is namelijk altijd een weg die je kunt volgen om weer op een gewenst (transformatie)pad te komen. Stap voor stap en soms drie stappen vooruit en één achteruit. Maar voor vandaag is het slechts aanvaarden, aanvaarden van alles zoals het nu is. Windering en kil … tijd om nog wat houtblokken op de kachel te doen en wat te mijmeren over de toekomst en wat deze voor mij in petto heeft ……

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook