We're in beta!

Nieuw jaar, nieuwe kansen…

“Kansen moet je pakken en benutten”. Hele stoere woorden om zo het nieuwe jaar in te gaan. Soms ligt het wat genuanceerder en is het ietwat populaire taalgebruik niet meer dan een samenraapsel van wat woorden die het bij veel mensen goed doen. Echter, waar gaat het feitelijk echt om?!

Het zit in mij dat ik de juiste woorden wil kiezen voor hetgeen ik over wil brengen. Enerzijds duidelijk zijn en anderzijds wellicht net die nuancering aanbrengen die de inhoud versterkt. Maar soms moet je niet moeilijker doen dan nodig. Ik vind daar de feestdagen een goed voorbeeld voor. Zo rond de feestdagen overdenken we vooral wat zaken. Wat is goed gegaan en wat niet, wat had anders gekund en last but not least … hoe zou ik 2020 willen vormgeven?

Om vooruit de juiste stappen te zetten is het goed ook even achterom te kijken. Lering te trekken uit zaken die anders moeten en/of kunnen, wellicht nog een moment genieten van wat top is gegaan etc. Ik gun iedereen dat moment met de woorden die je passen. Aansluitend fijne feestdagen in de hoedanigheid die je wenst én met de mensen die je graag om je heen hebt … en dan op naar een mooi 2020. Dat wensen op privé en zakelijk vlak uit mogen komen en persoonlijk voeg ik daar graag de wens aan toe dat de ‘gekte’ in de wereld een beetje ingedamd wordt.

Ik gun iedereen dat lijstje af te kunnen vinden en proost graag op een mooi 2020!

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook