We're in beta!

Een origineel cadeau

Ik vind het vaak lastig om iemand voor de verjaardag of een feestdag een origineel cadeau te geven. Soms neig ik richting ‘afgezaagd’ omdat je weet dat iemand een bepaalde hobby heeft, je geeft een envelop met geld of een fles met een alcoholisch drankje als je weet wat iemand drinkt. Maar eigenlijk vind ik het leuker om iets te vinden dat wellicht net iets minder voor de hand ligt … en soms loop je op een onverwacht moment tegen zoiets aan.

Ik zal laatst op skype met een vriendin in het buitenland, zo’n vriendin die alles al heeft. Zegt ze plotseling dat ze mijn ring zo mooi vindt en waar ik die vandaan heb. “Oh dat zijn handgemaakte sieraden van Danielle van Art by Daan.”  Ik laat mijn ring nog een keer goed zien op beeld en we gaan door met ons gesprek.

Op het moment dat ons skypegesprek stopt schiet me te binnen dat ze binnen afzienbare tijd jarig is en ik koppel dit aan haar lievelingskleur paars. Kan Danielle voor haar ook zo’n mooie handgemaakte zilveren ring met een klein paars palletje maken (of wellicht een ander sieraad). Via de app komt deze vriendin weer in de lucht, ze was nog wat vergeten te zeggen.  Ze zegt me tussen de bedrijven door dat ze mijn zwart/wit pallet op de ring ook mooi vindt, maar rood beter bij haar altijd roodgelakte nagels zou passen.

Als ze echt ‘uitgepraat’ is weet ik het zeker, ik heb weer eens een origineel cadeau voor iemand. Ik weet zeker dat het een cadeau is, waar ook iets mee gedaan wordt. Soms zoek je je rot en soms wordt het zo in de schoot geworpen.

12/12/2018

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook