We're in beta!

Voor hetzelfde geld ga je ontspannen de feestdagen in

Je kunt je overal druk over maken … en menigeen heeft de neiging om dit, zeker voor en tijdens de feestdagen, vooral ook te doen. Alles moet perfect zijn, maar waar blijft dan het vakantie- of vrijetijdgevoel en zie je genoeg kans echt te genieten?

Wat maakt toch dat we alles perfect willen hebben rond de feestdagen. Het huis, ons uiterlijk en wat we eten … het moet allemaal om door een ringetje te halen zijn.  Voor nogal wat mensen is ‘goed’ niet ‘goed genoeg’ en dat is jammer. Want je maakt het jezelf namelijk een stuk gemakkelijker als je de feestdagen met een ontspannen gevoel tegemoet kunt treden. Denk hierbij met name aan hoe de geest werkt, want je zult jezelf moeten ‘sturen’ om de kerstdagen zonder een berg stress door te komen.

Allerlei artikelen welke mogelijk een bijdrage kunnen leveren om net met iets meer ontspanning de drukke feestdagen tegemoet te treden.

Leren ontspannen
Functioneer goed
Stress voorbij
Wees als water
Vriendelijkheid is gratis

Fijne dagen!

24/12/2016

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook