We're in beta!

Leesvoer

book-1817387_1280Laatst zei iemand dat je er niet bij hoort als je geen boek gepubliceerd heb en daar begint het wel op te lijken. Hoewel ik het persoonlijk niet relevant vind of ik ergens bij hoor of niet, ligt het voor mij toch even anders. Vanaf pakweg mijn 10e, toen zich een heftige gebeurtenis in mijn leven afspeelde, heb ik al de drive om te schrijven. Mijn leven heeft zich vervolgens anders vormgegeven en pas vele jaren later is het weer boven komen drijven. Ik wil schrijven…

Soms borrelt een verhaal op, soms loop je tegen iemand aan die een interessant levensverhaal te vertellen heeft en soms wil je mensen deelgenoot maken van een heftig gegeven in je leven. Het kan van alles zijn, zolang het maar mijn verhaal is.

Rationeel bekeken is het niet meer of minder dan een bundeling van woorden en zinnen, die samen een verhaal maken dat iemand te moeite waard vindt om te lezen. Maar een script afleveren is ook alsof je je kindje voor het eerst de grote boze mensenwereld in gaat sturen. Ik heb besloten dat iedereen er deelgenoot van mag worden en de boeken gratis via mijn website te publiceren. De eerste twee zijn gereed en te lezen via mijn website. Ik weet het zeker, er zullen er nog vele volgen….

17/11/2016

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook