We're in beta!

Communicatie is aan het verschralen

lachWe leven van communicatie en toch beseffen we het vaak niet. We staan er eigenlijk niet zo bij stil en dat is misschien ook net de reden dat we nog wel eens de fout in gaan bij het communiceren. Via bijvoorbeeld social media gooien we er uit wat we kwijt willen, al dan niet andere mensen beledigend. Lekker anoniem achter de laptop of tablet.

Woorden kunnen liefdevol zijn, kunnen troostend zijn, maar ze kunnen ook kwetsen. Het lijkt of ons dat steeds minder intereseert. Immers, je kunt ook op een respectvolle wijze uitspreken als je het niet met iemand eens bent. Jammer dat onze wijze van communiceren aan het verschralen is ….

Echter, voor wie wel geïnterreerd is in communiceren, valt er altijd wat te leren. Val niet over een verkeerd uitgesproken of geschreven woordje, maar verdiep je in de boodschap.

8/6/2016

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook