We're in beta!

Goed voor jezelf zijn

waar je goed in bentHet klinkt zo vanzelfsprekend ‘goed voor jezelf zijn’, maar dat is het zeker niet. Mentaal en spiritueel zijn twee kanten die lang niet altijd meegenomen worden als het gaat om het ‘goed voor jezelf zijn’ en dan hebben we het nog helemaal niet over de mensen die zichzelf wegcijferen en alleen goed voor de ander zijn.

Je kunt immers alleen optimaal functioneren in werk en privé als je in alle facetten goed voor jezelf bent. Waarbij in het verlengde ligt dat als je goed voor jezelf bent, je ook gemakkelijker goed voor de ander kunt zijn. Is dat dan automatisch een twee-eenheid?

Nee, dat is het niet. Maar je hebt er uiteindelijk niets aan dat als je goed voor de ander bent, maar je jezelf verwaarloost. Er is een kans dat het een vlucht van jezelf is en jezelf verschuilt achter alles wat je voor die ander doet. Terwijl iedereen beter kan functioneren als je in balans bent. Meer informatie:

Mentaal en spiritueel goed voor jezelf zorgen

6/3/2016

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook