We're in beta!

Nee-zeggen

Het is voor menigeen erg moeilijk om ‘nee’ te zeggen en niet zelden loopt men er zelfs op vast. Zo ook zakelijk, met alle mogelijke gevolgen van dien.¬†waar je goed in bent

‘Nee’- zeggen is geen afwijzing, maar slechts het¬†antwoord op een vraag. Bij een vraagstelling heb je altijd keuze, keuze tussen twee of meerdere antwoorden. Maar als iets sociaal wenselijk lijkt of je denkt iemand anders er mee te kwetsen, dan kan er een antwoord komen wat niet wenselijk of zelfs haalbaar is. De problematiek rond ‘nee’-zeggen en wat daar allemaal mee samenhangt in bijgaand artikel: “Het probleem van ‘nee’ zeggen.”

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/165482-het-probleem-van-nee-zeggen.html

‘Nee’ kunnen zeggen is belangrijk, voor iedereen!

19/12/2015

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook