We're in beta!

Carrièrewebsite als datingsite

WP_20141113_001Het zal je maar gebeuren, je zet je CV op een carrière website en je foto en CV geven aanleiding om je te benaderen voor een date, en geen zakelijke voor alle duidelijkheid. We zien het steeds meer en dat geeft toch op zijn minst een duidelijk vertroebeling van bepaalde zaken.

Je krijgt van iemand een bericht binnen via een carrièrewebsite en niet om je artikel te liken, je een vraag te stellen over je expertise of je een baan / opdracht aan te bieden … nee, de betreffende persoon in kwestie wil met je daten.
Tja, dat kan ook nog … en als je er dan melding van maakt in je directe omgeving, dan blijkt dat er toch nogal wat mensen zijn die op deze manier tot een date proberen te komen. Hoe desperate is dat?

Ik vraag me dan af wat men zo interessant vindt en waarom men zo ver gaat dat men met je wil daten. De betreffende man of vrouw heeft immers niet meer dan je foto en je carrièrepad. Zegt dat niet genoeg over de betreffende man of vrouw in kwestie?
Ach, zie het als een stukje amusement en ga vervolgens over tot de orde van de dag.

7/12/2014

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook