We're in beta!

Uitbreiding van werkzaamheden

Schrijven is nog steeds mijn passie, maar ik combineer tegenwoordig meerdere aspecten van mezelf. Ik ben organisatorisch erg sterk (met bijbehorende vastlegging), plan optimaal en ben ook nog sparringspartner met mijn verleden in directiefuncties. Dit geeft meer afwisseling, ik kan toch mijn passie vorm blijven geven en – last but not least – ┬áik kan er ondernemers direct mee ontzien. Iedereen laten doen waar hij/zij goed in is, dat is altijd mijn devies geweest en kan ik op deze wijze meer vorm geven.

Kom maar op ondernemer die ook het liefste de dingen doet waar hij/zij de onderneming voor gestart is, de ondernemer die door de bomen het bos even niet meer ziet of geen personeel wil, maar ook niet die taken die altijd op het tweede plan komen. Bel of mail me voor meer informatie.

5/8/14

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook