We're in beta!

Omzet genereren, de bekende vicieuze cirkel

stoffer-en-blik-kunststof-blauw-grijsDe meeste vakanties zitten er weer op en de mogelijkheid om actief op zoek te gaan naar klanten, dient zich weer aan. En mocht je regio nog niet actief zijn, dan is een stukje voorbereiding meer dan prima. Heerlijk een begin te maken met acquisitie als de agenda mogelijk nog redelijk leeg is en je er een sport van probeert te maken deze z.s.m. vol te krijgen.

Want als Nederland weer  “opstart” na de vakantie, dan wordt er ook echt opgestart en uit die vliegende start kan je als ondernemer ook je voordeel behalen. Gelukkig ziet ook menig ondernemer het licht weer aan het eind van de economische-terugslag-tunnel. Dat wil zeggen dat hij of zij – soms voorzichtig – weer om zich heen gaat kijken. Wat moet er nog gebeuren wat men eerder voor zich uitgeschoven heeft, wat moet nu eens extra benadrukt worden, welke rommel moet weggewerkt worden of is er zelfs nog wat achterstallig werk? Behalve dat ik dat kan doen, is het ook een kwestie van schoon schip maken, eventueel uitbesteden en vol aan de bak om geld te verdienen met je bedrijf. Zo begin je ook lekker aan het nieuwe seizoen.

Als we dit allemaal doen, dan komen de opdrachten over en weer zeker op gang en dat stimuleert de econome weer en tja … iemand moet een begin maken. De bekende vicieuze cirkel dus die jij als ondernemer kan doorbreken.

Wat beter dan aan het begin van een nieuw seizoen de schouders er onder en vol aan de bak. Een heerlijk vooruitzicht, zeker als je lekker uitgerust bent na de vakantie. Energie te over!

28/8/14

 

 

 

 

twittergoogle+facebook

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook