We're in beta!

Nationale rouw 23 juli 2014

Nationale rouw 23 juli 2014

Nationale rouw is goed voor de nabestaanden van de slachtoffers van de vliegtuigramp en wakkert het collectieve gevoel aan. We vinden dat “we” iets moeten … maar mijn gedachten gaan toch nog meer uit naar de slachtoffers. Ik geloof dat zaken moeten zijn, zoals ze zijn en dat er dan (jonge) zielen uit het leven verdwijnen, is vooral voor de nabestaanden vreselijk pijnlijk.

Maar wellicht maken deze overleden mensen het mogelijk dat er tegen een despoot als Poetin eindelijk iets gedaan wordt. Je kunt nu je kracht laten zien en de consequenties aanvaarden. Staan we dan nog steeds als collectief achter onze leiders? Ik hoop het, want dan is de dood van deze mensen niet voor niets geweest.
Ondanks een mogelijk gruwelijke dood, rust zacht lieve mensen van vlucht MH 17.

23/7/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook