We're in beta!

In vakantie sferen

In vakantie sferen

Als je – zoals ik – langere tijd in het buitenland vertoeft, dan voelt dat voor een stukje ook wel als vakantie. Maar dit geldt voor de meeste mensen niet. De meeste mensen hebben één of twee keer per jaar meerdere dagen vrij en zoeken of lang van te voren of heel bewust kort voor de vakantieperiode naar een leuke bestemming.

Vooraf kan de lol hem zitten in het er naar toe leven en samen iets moois uitzoeken en kort voor de vakantie is het de verrassing wat er nog – meestal via een last minute – te krijgen is. Je kunt zomaar voor verrassingen komen te staan … leuke verrassingen wel te verstaan en op een plek belanden die vooraf zo niet bedacht had.

Laat je verrassen op de manier die bij je past, maar oriënteer je wel via internet. Informatie en gewoon plezier beleven aan het zoeken naar leuke locaties. Specifieke pagina’s over streken, fora waar ervaringen uitgewisseld worden of informatieve artikelen zoals hier.

Veel plezier!

4/7/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook