We're in beta!

Het nieuwe verdienen

Het nieuwe verdienen

Geld verdienen is een must in het leven, je moet in je eigen onderhoud voorzien om te kunnen leven. Gelukkig hebben we in Nederland wel een vangnet, wat lang niet overal het geval is, maar je wilt toch op eigen benen staan. Afhankelijk van hoe de economie het doet, is het relatief eenvoudig een baan te vinden of niet. Tot zover het reguliere circuit.

Dit gegeven neemt echter niet weg dat er continu gezocht wordt naar andere mogelijkheden om geld te verdienen. Zo heeft het internet weer een heel nieuwe markt gecreëerd, een die een vlucht genomen heeft. Menigeen doet goed zaken via internet en is het niet via een webshop dan is het wel via reclamemogelijkheden via Google of andere partijen. Bij je artikelen/blogs kunnen advertenties geplaatst worden die geld opleveren. Net zoals bij de webshops is het zo dat het een meer oplevert dan het ander, maar je moet er linksom of rechtsom wel voor werken.

Een ander fenomeen is het bijverdienen met niet veel meer doen dan “klikken” … en misschien wat mond-tot-mondreclame. Als je je er in verdiept dan kom je de meest uiteenlopend zaken tegen en ik heb me er dan ook maar eens verdiept.
Zo loop je tegen websites aan die je gouden bergen beloven door op een paar linkjes te klikken en zo heb in geen tijd een behoorlijk bedrag op je interne rekening staan. Het ziet er allemaal echt uit … tot het moment dat je vraagt om een uitbetaling. Natuurlijk komt dat geld niet, want het enige waar deze partij geld aan verdient is het gegeven dat je – net zoals zovelen – je e-mailadres achtergelaten hebt en men deze e-mailadressen verkoopt. De “e-mailadres achterlaters” komen er enig moment achter dat er helemaal geen geld komt en stoppen. Omdat mensen het toch wel prettig vinden om vooral gemakkelijk geld te verdienen, zullen deze partijen actief blijven.

Toch zijn er ook verdienmodellen die wel iets opleveren, alleen zit het verdienmodel voor deze partijen anders in elkaar dan slechts je e-mailadres “pikken”  voor de verkoop. Er zijn website waar je je gegevens bij bedrijven achter kunt laten, je accepteert dan dat je allerlei materialen in de mail krijgt, en dat levert geld op. Bij Money Miljonair kan je je inschrijven en krijg je mails met linkjes waar je op moet klikken en producten die je tegen een actietarief kunt kopen. Dit levert geld op, voor meer info: https://www.moneymiljonair.nl/492687. Of je vult de onderzoeken van allerlei bureaus in zoals Global Testmarkt of Ipsos of Panelwizard.

PlanB4you werkt weer anders, zij werken met een eerste eigen inleg van € 40,-. Je begint met je eigen inleg terug te verdienen, om vervolgens echt te gaan verdienen. Verwacht er geen enorme maandsalarissen van, maar voor relatief weinig werk kan het enig moment wel een leuk “potje” worden. Behalve de reclame op de website, waar een klikfunctie op zit en je een product ook echt kunt kopen, wordt er gestimuleerd om niet direct uit te laten keren, maar extra “blokken” te kopen. Blokken die op hun beurt weer geld gaan genereren. Je kunt dan uitrekenen wanneer het interessant voor je is, om uit te laten keren. Behalve de reclame-inkomsten voor de bedenkers/eigenaren, zal er mogelijk ook een investeringsopbrengst in zitten. Al die mensen die  “herinvesteren” levert de bedenkers/eigenaren ongetwijfeld geld op en met geld maak je geld.
Op zich is daar mijn inziens niets mis mee, zolang beide partijen er maar aan verdienen en het een eerlijke deal is. Zelf uitproberen? http://www.planb4you.eu/subscription.php?refnbr=12009 Verwacht alleen geen gouden bergen, want die bestaan niet. Succes!

29/7/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook