We're in beta!

Fascinerend; lichaam en geest

Fascinerend; lichaam en geest

Lichamelijke of geestelijke problemen, we hebben er allemaal wel eens last van. Maar sommige mensen krijgen er net iets meer van mee dan anderen. Weer anderen veinzen problemen, al dan niet bewust, en dat levert weer een heel andere categorie van problemen op. Immers, het lichaam moet je gemiddeld 75 jaar dragen, maar de menselijke geest is tot veel meer in staat … en kan ons zelfs dingen doen geloven, die we eigenlijk niet hebben óf zijn.

Hoe dan ook, de mens in lichaam en geest is fenomenaal in elkaar gezet en valt op verschillende manieren te beschrijven. Lees enkele artikelen en wie de schoen past trekt hem aan … of je herkent het bij de ander … of je weet nu zeker dat je iets hebt, waar je altijd al bang voor was (waarbij de arts de enige is die het echt kan bevestigen).
Kortom, de artikelen zijn in samenspraak met professionals geschreven en kunnen je een stukje op weg helpen, maar “keep the mind clear” … en laat het slechts een richting zijn en niet meer dan dat. Ga niet met je eigen gedachten aan de haal, want dat levert je uiteindelijk weinig op … maar hoe dan ook, het menselijk lichaam en de geest blijft fascinerend.

Lichamelijke problemen? http://annastaal.infoteur.nl/specials/lichamelijke-gezondheid.html

Psychische problemen? http://annastaal.infoteur.nl/specials/psychische-gezondheid.html

Waar is de geest toe in staat? http://annastaal.infoteur.nl/specials/menselijke-psyche.html

18/7/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook