We're in beta!

Heb jij groene vingers?

Heb jij groene vingers?

Niet iedereen heeft ze “groene vingers”, maar dat wil nog niet zeggen dat je niet in je tuin aan de slag kunt. De tuin moet behalve dat zijn waar je je prettig voelt, ook een bron van plezier en ontspanning zijn. Toch kom je vaak met beperkte middelen en een dosis plezier al heel ver.
Als je geen groene vingers hebt, trek je niet zomaar spullen uit de tuin als je niet weet wat het is. Met wat hulp op papier of iemand in de omgeving die er wel verstand van heeft, kom je een heel eind.

Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alleen te willen genieten en iemand in te huren om de boel een beetje netjes te houden. Toch is de praktijk zo dat veel mensen er de voorkeur aan geven om zelf iets te doen in de tuin. Soms rustgevend, soms ontspannend en soms inspirerend … dat is wat de natuur (ook in de achtertuin) met je kan doen.
Met wat aanvullende informatie, materialen (kopen of huren) en een dosis enthousiasme, kom je een heel eind. Veel plezier … in een groene tuin waar het goed toeven is!

http://annastaal.infoteur.nl/specials/tuin-en-natuur.html

27/6/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook