We're in beta!

Graaicultuur = kraaltjes en spiegeltjes

Graaicultuur = kraaltjes en spiegeltjes

Hebben we het écht over hetzelfde? Jazeker, de graaicultuur viert nog steeds hoogtij en de graaiers houden angstvallig de mond en blijven in de luwte. Angstig om wellicht tegen de lamp te lopen als een journalist er weer eens induikt of als de onderneming bar-en-boos gaat, er ontslagen vallen en de verantwoordelijk(en) met volle handen via de zijdeur vertrekken.

Waarom leren we er zo weinig van, zitten we zo vast aan dat mooie, glimmende, patserige wat als een worst voorgehouden wordt en willen we alsmaar meer als we er eenmaal aan “geroken” hebben? Het lijkt een nieuwe versie van de kraaltjes en spiegeltjes waar de veroveraars eeuwen geleden de oorspronkelijke bewoners mee wisten te paaien. Terug in de tijd in plaats van de nieuwe tijd, ontwikkelingen en voorbij aan het inhalige en gaan voor de meerwaarde van ons mens zijn. Nee, niets van dat alles. Gewoon blijven graaien …. lees meer in onderstaand artikel. Als je echt wil, kan het namelijk ook anders. Maar of we daar al aan toe zijn …

http://mijn-kijk-op.infonu.nl/zakelijk/133972-de-graaicultuur-stopt-niet.html

7/6/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook