We're in beta!

Curaçao ontdekken, deel 14

Curaçao ontdekken, deel 14

Ik voel me net een vreemde. Ik heb de zuidkust van Curaçao met al haar mooie wit opgespoten stranden meerdere keren gezien en vind het eigenlijk maar meer van hetzelfde. De noordkust van het eiland vind ik vele malen mooier. Op veel plekken zeker niet geschikt om lekker in te gaan zwemmen, maar de natuur is daar nog echt de natuur en dat spreekt me meer aan dan de ietwat kunstmatige kustlijn, hotels en resorts. Dat is natuurlijk ook Curaçao, maar zegt zo weinig over het mooie eiland. Het mooie eiland wat vele Curaçaoënaars links laten liggen en dat vind ik jammer, een trotse inwoner is ook beter voor zijn/haar eiland.
De ruige kustlijn met hoge golven en ruige natuur … dat is Curaçao ook … en dat is wat ik graag onder de aandacht wil brengen.

15/6/14

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook