We're in beta!

Tuinplezier

Tuinplezier

Sommige mensen maak je er niet blij mee, maar veel mensen vinden het toch een genot om wekelijks enkele uren in de tuinaarde te wroeten, nieuw groen te zien groeien en oude takken te snoeien voor nieuwe aanwas. Het is soms therapeutisch en soms is het, zeker als je veel in je hoofd zit, ideaal om juist iets met de handen te doen. En na al dat werk heerlijk onderuit genieten van al dat moois.

Maar ja, dan moet je je eerst wat verdiepen in planten, wanneer ze bloeien en of ze in de volle zon moeten of juist niet. Wat past een beetje bij elkaar en als je je tuin anders in wil delen, een soort ontwerp maken. Welke materialen heb je nodig en ga je die kopen of huren en hoe werkt dat dan? Zin in een vijvertje in de tuin, wat kan en wat niet.
Allemaal vragen die een rol spelen bij het onderhouden van je tuin. Op bijgaande link vind je allerlei artikelen die antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen rond de tuin én het plezier wat je er aan kunt beleven. In werk gedeelte je van het proces ook zit … genieten dus!

http://annastaal.infoteur.nl/specials/tuin-en-natuur.html

2/5/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook