We're in beta!

De natuur koesteren…

De natuur koesteren…

De prachtige natuur koesteren en de dieren een volwaardige plek in het leven gunnen, is er bij nogal wat mensen op Curaçao niet bij. Dat vind ik jammer en iedere keer als ik denk misschien heb ik het toch fout, als ik weer eens iemand tref die er wel goed mee omgaat, dan wordt dit net zo hard weer onderuit gehaald als ik bepaalde berichten lees.

Bericht over honden die de straat op worden gegooid of achtergelaten, een nest jonge katten of honden dat wordt gedumpt bij het asiel, de hond ”tijdelijk” naar het asiel moet, omdat de feestdagen duur zijn (té duur blijkbaar om er een hond naast te houden) of ik aan de waterrand van de Zoutpannen alleen maar troep vind en langs de wegen de inhoud van enkele afvalemmers. Ik snap het niet en wil het niet snappen, want respect krijg je – als het goed is – bijgebracht als kind en respect is niet voorbehouden aan mensen.


12/5/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook