We're in beta!

Curaçao ontdekken, deel 12

Curaçao ontdekken, deel 12 

De eigenaren van het huis zijn even op het eiland voordat ze naar Nederland vertrekken voor enkele maanden. In goed een week tijd proberen ze het halve eiland, familie en vrienden te bezoeken. Het schema is voor deze pensionado’s is moordend. Maar ze zijn nog fit, dus ze gaan er voor. De kleinkinderen sporten en dus moet daar gekeken worden, zwemmen in een speciale kleine baai moet ook, want daar komen kennissen … en bye the way ik móet daar ook nog een keer mee naar toe … en vrienden die bellen of ze een hapje mee komen eten.
Tussendoor vinden ze allebei dat ze “iets” moeten doen en zijn dus bezig met van alles en nog wat.  Zij doet net iets te vaak boodschappen sleept maar leesboekjes en eten mee naar huis. Voor die korte tijd willen ze er toch weer een “nest” van maken. Hij probeert van de verwilderde tuin weer iets nets te maken. Onbegonnen, maar als je het kunt combineren met een lekker fikkie stoken is het plots wel leuk. Alle takken en bladeren gooit hij achter in de tuin op een grote hoop en dan de hens er in. Niet dat het mag, althans dat denkt hij, maar “so what”. Jongens blijven toch jongens, hoe oud ze ook zijn.

Hij snapt niets van het gegeven dat ik uren achter mijn computer kan werken en dat ik het nog leuk vind ook. “Ik zou gek worden” zegt hij, ongedurig als hij soms kan zijn. Ze dwarrelen beide maar om me heen, de slaapkamer in en uit, zeker  ieder zo’n twintig keer op een dag en het is eigenlijk best amusant om te zien.
Over een weekje vliegen ze naar Nederland en ook voor daar zijn ze nu al weer bezig … goh, wat zal het rustig zijn over een week.

25/5/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook