We're in beta!

Waarom doen mensen wat ze doen?

Waarom doen mensen wat ze doen?

Ook als ik denk dat ik nu alles wel gezien heb, kan ik  me – gelukkig – toch nog verwonderen om datgene wat ik om me heen zie. De ene mens is uitermate voorspelbaar, misschien saai, maar wel betrouwbaar en de ander kan verschrikkelijk onverwacht interessant uit de hoek komen. Maar wel met een wispelturig karakter of een tikkie onbetrouwbaar. Goed of fout is er niet en is dan ook niet relevant. Het aanschouwen, het tot me door laten dringen waarom mensen doen wat ze doen en wat hen drijft, vind ik mateloos interessant.

Ik teken het vaak op, doe aanvullend onderzoek en verwerk het dan in artikelen. Lees mee en verwonder je ook…

http://annastaal.infoteur.nl/specials/menselijke-psyche.html

19/4/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook