We're in beta!

Over Wilders en Yes-R

Over Wilders en Yes-R

Ik kijk naar “Een op een” waar Eva Jinek Fleur Agema aan de tand voelt. Natuurlijk komt Wilders opmerking over de Marokkanen aan bod en ik vind Jinek goed in haar vasthoudendheid. Agema is niet dom, maar ze repeteert – of eigenlijk oreert – zoals Wilders dat ook doet. Mijns inziens doet deze dame zichzelf te kort. Ik moet er even over nadenken en dat kan met wat minder zware kost, zoals met Koffietijd op RTLgemist. Daar is Yes-R te gast en de vorige uitzending hakt er meteen weer in. Yes-R met zijn Marokkaans/Egyptische achtergrond is gewoon een “goede gast” die in de entertainment business nieuwe kansen krijgt en grijpt.
Ik snapte al niet veel van Wilders zijn angsten en boosheid. Maar als ik Yes-R hoor – want koffietijd “kijken” kan je tegelijk met iets anders doen – en dit in het verlengde leg van Agema haar opmerkingen, kan ik niet anders concluderen dan dat Yes-R gewoon een Amsterdammertje is en Amsterdam is toch echt Nederland.

3/4/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook