We're in beta!

Brutale huisleguanen

Brutale huisleguanen

De leguanen die in de tuin zitten zijn in principe allemaal bange wezens. Op het moment dat ik in de richting loop, houden ze zich of heel stil en proberen op te gaan in de boom. In de hoop dat ik ze maar niet zie of als ze laag zitten, lopen ze zo snel als hun kleine pootjes ze brengen, weg.

Zo niet mijn huisleguaan, want die gek is op het water uit de tuinslang. Deze tuinslang ligt in de tuin en zet ik regelmatig aan met als bedoeling de bomen en struiken vochtig te houden en ze te laten groeien in het relatief droge Juliandorp. Daar trekt de huisleguaan zich niets van aan en gaat op de grond, als de hond niet in de buurt is, aan de tuinslang lurken.
Als hij genoeg heeft, kruipt hij weer de boom in die een meter of wat van mijn huis staat. Vanuit de luie leunstoel kan ik mijn huisleguaan … en zijn vriendje of vriendinnetje fotograferen.

5/4/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook