We're in beta!

Professioneel logo-ontwerp toegankelijk voor iedere ondernemer

Professioneel logo-ontwerp toegankelijk voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer wil zich profileren, immers als ondernemer sta je voor je product. Maar dat moet iedereen wel weten en dan zijn daar verschillende manieren voor om dit product “aan de man te brengen” en daar is visuele identiteit er een van. Welnu, dan kan je een gespecialiseerd bureau in de arm nemen, maar als je daar nou net even (nog) niet het budget voor hebt.

Dan zijn er ontwerpers die naast opdrachten ook vrij ontwerpen en dit soort ontwerpen is een stuk goedkoper. Christine is zo’n ondernemer die voor een ontwerp € 99 vraagt.
“Ja, ik ben al even bezig als ontwerper en af en toe maar ik extra logo’s voor een opdrachtgever. Maar ja, die opdrachtgever wil er maar één. Zonde om dat alles weg te gooien, het zijn toch mijn creaties.” aldus Christine, die ook tijdens ons gesprek zit te schetsen. “Grote kans, dat voordat ons gesprek is afgelopen, ik weer een globale schets klaar heb.” en ze moet er zelf hartelijk om lachen.
Het gaat de hele dag door bij Christine die me haar schetsboekje even laat zien. “Ik had laatst een hele fraai,e al zeg ik het zelf. Ik hing bij KPN in een wachtrij en het duurde en duurde en toen ik aan de beurt was, had ik een superleuke schets voor een call center af. Zo’n schets werk ik dan tussen opdrachten door netjes uit en sla ik op. Als ik er weer een aantal heb, en soms is het ook een serie, dan laat ik ze publiceren.”

Koop-een-logo is de website waar ze de unieke logo’s op laat publiceren en op verzoek van iemand die er een aanschaft, past ze deze aan naar de naam en kleuren van de onderneming. “Ik vind het leuk om een ondernemer trots te zien op zijn of haar logo. Vaak voor beginnende ondernemers een acceptabel bedrag en dat maakt dat een goed logo een stuk dichterbij komt. Voor mij de eer om mijn logo’s op steeds meer plekken te zien, want dat is mijn ding. “
We bekijken de website en zien inderdaad af en toe logo’s die in een serie zijn gemaakt, maar wel met een eigen touch. Sommige logo’s passen in meerdere categorieën, sommige heel voor de hand liggend en toch fris en andere met een diepere gedachte er achter. Een leuk en vooral verfrissend concept om dichterbij te brengen!

www.Koop-een-logo.nl
https://www.facebook.com/Koopeenlogo

Anna Staal
10/2/14

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook