We're in beta!

Een dierenvriend op dierendag

Een dierenvriend op dierendag 

Ik heb moeite met dierenleed en dan hoor ik ook nog dat zwerfkatten zomaar afgeschoten mogen worden. Ik probeer me voor te stellen dat wanneer mijn katje – de pers Keesje – per ongeluk eruit glipt en nooit meer terug komt, omdat zo’n idioot denkt op haar te moeten schieten … bbrrr … de rillingen lopen me over de rug.

Wat is over het afgeven van deze vergunningen slecht nagedacht. Wat levert zo’n kat je nu voor gedoe op. Een open gekrabde vuilniszak misschien? Ja, dat doet de kat van de buren ook wel eens als ik de zak per ongeluk buiten laat staan. Moet ik hem dan maar afschieten? Dit gaat nergens mee over!

Ik heb ook wel eens last van opdringerige zwervers … moet ik daar dan ook maar een vergunning om af te schieten voor aanvragen? Gewoon de katten steriliseren is een stuk humaner … en dat moet toch kunnen in een geciviliseerd land!

Voor de échte liefhebbers … http://annastaal.infoteur.nl/specials/katten.html. Ik wens iedereen een prettige dierendag toe en knuffel mijn eigen kat nog maar een keertje!

4/10/13

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook