We're in beta!

Ontstressen

Ontstressen

Gaan we lekker lui op de banken van de grote saunacomplexen liggen en ons laten masseren, badderen, maskeren en meer wellness-geweld op ons af laten komen … of gaan we er actief mee aan de slag om het echt uit het systeem te krijgen?

Die vraag zal een ieder op geheel eigen wijze moeten beantwoorden en eerlijk is eerlijk, als je een beetje lui van aard bent, kan je er voor kiezen om een ander de ruimte te laten creëren dat je weer even uit de stress bent, maar het zijn eigenlijk alleen heel lekkere lapmiddelen.
Je kunt er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan om vanaf het opstaan in de ochtend, minder stress in je lijf te hebben. Wie wil er niet ontspannen aan de dag beginnen en dit gevoel volhouden? Je haalt het dus uit je systeem, maar dat is ook een andere mindset en dus moet je er meer voor doen dan lekker te luieren in het saunacomplex om alle stress uit het lijf te laten vloeien (wat overigens zeker lekker is!).

Actief zijn wil zeggen achterhalen waar de stress vandaan komt en hier wat mee doen (eventueel met professionele hulp), in de ochtend ontspannen aan de slag gaan, je lichaam en geest op gang laten komen en de flow van de dag volgen. Je verdeelt als het ware je energie op een natuurlijke manier. Ook met een druk leven kan dat … enkele voorbeelden:

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/lifestyle/118160-yoga-oefeningen-tegen-stress.html
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/lifestyle/118779-geen-ochtendstress-meer.html
http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/92691-hoe-voorkom-je-stress.html

Veel plezier én succes!

22/8/13

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook