We're in beta!

Gekleurde doosjes

Gekleurde doosjes

Ik zit heel rustig op een strandje met hagelwit zand aan het kabbelende water. Mooi en warm is het er, aangenaam warm. Ik doe mijn kleine rugzakje af en haal er 5 gekleurde doosjes uit, ze lijken op kunststof lunchtrommels. Een zwarte die bij het open doen een heerlijke geur tevoorschijn tovert. Ik zie zowat de bloemen omhoog kringelen … zo heerlijk. De tweede doos is rood en als ik die open dan haal ik er een pakketje uit wat in zwarte stof is gewikkeld met touw er omheen. Het moet wel kostbaar zijn en als ik het doek en touw eraf haal komen er 2 kleine flesjes tevoorschijn. Van die kleine flesjes met een kurkje erop en in het ene zit goudpoeder en in het andere zit zilverpoeder. Dan open ik het rode doosje en in het rode doosje ligt en klein ringetje. Ik weet niet of het goud of zilver is en mijn inschatting is dat het een kinder-ringetje is. Dan open ik de blauwe doos en even denk ik dat er niets in zit. Ik moet goed kijken, maar dan zie ik op de bodem een dun velletje zwart papier, wat bij het oppakken heel dunne kreukvrije zwarte stof blijkt te zijn. Tenslotte het enige doosje wat veel kleiner is, een geel doosje. Als ik dat open komt er een felle straal zonlicht uit.

Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet en zet de doosjes in de dekseltjes en laat ze op het water drijven. Even drijven ze mee als ik opsta en een mooie bloem ga plukken, maar dan drijven ze verder en loopt plots mijn kleine hondje weer naast me.

Waar een meditatie je al niet mee naar toe kan nemen…

24/7/13

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook