We're in beta!

Het schizofrene leven van een hond

Het schizofrene leven van een hond

Ze trotseert de regen en komt als een flink uit te kluiten gewassen natte rat thuis, in de sneeuw is ze graag het ijskonijn, de herfstwind doet haar lange vacht alle kanten op waaien en de zon mag op haar buikje schijnen als ze op haar rug in het grasveld ligt. Een ideale hond … toch?

Nou ja …  een hond die een is met de paarden en lekker gezamenlijk uit de baal hooi mee staat te “grazen” of hongerig blaadjes van bosjes trekt en door kan als hertje of een sprintje trekt met achterpoten alsof het een haas is die er vandoor gaat, is niet echt een gemiddelde hond. Als diezelfde hond dan toch toegeeft aan haar lot als zijnde hond, meet ze zich graag met de Labrador of liever nog de Deens Dog uit de buurt. Haar spiegelbeeld is groots … en dat is dan weer een menselijke eigenschap.

Kortom … een ideale Shih Tzu die Lola heet …  

26/12/12

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook