We're in beta!

Boekrecensie Typisch jij!

Boekrecensie Typisch jij!

Toen ik van Anja Beerepoot hoorde dat ze samen met twee andere vrouwen (Petra van Hertskamp en Elvira Out) een boek ging schrijven, had ik nog niet echt een beeld hoe dat er dan uit zou gaan zien als je als uitgangspunt de zeven godinnen neemt.

Na het boek toegestuurd te hebben gekregen, bekroop me in eerste instantie het gevoel dat ik met een erg druk boek te maken zou krijgen. Veel plaatjes en kleurtjes en ik ben niet zo van de plaatjes en kleurtjes. Inmiddels heb ik het doorgelezen en de plaatjes en kleurtjes blijken toch niet zo storend, als waar ik bang voor was. Inhoudelijk kan ik niet anders zeggen dan dat ik het een ‘prettig’ boek vind. Prettig in de zin van handig in gebruik, overzichtelijk en herkenbaar als je de zeven vrouwtypen doorleest.

Het is niet het typische hokjesmentaliteitboek, wat we als mens eigenlijk best handig vinden, want dan kunnen we er een naampje op plakken. Nee, als je de zeven vrouwtypen doorneemt, zie je pas dat je als vrouw eigenlijk van (nagenoeg) alle types wat in huis hebt en natuurlijk springen er één of twee types meer uit.

Ik moet nog nadenken hoe ik het toe kan en zal passen of wordt het een soort naslagwerk? Hoe dan ook, dat laat ik nog even bezinken. Maar dat neemt niet weg dat ik het boek overall een prettig boek vind met een heldere uiteenzetting en leuke tips. Goed om cadeau te doen aan een vriendin of zo en om het geheel af te maken kan je op de website van FemaleFactor de online test doen, ook leuk! www.femalefactor.nl.

ISBN 978-90-8965-122-8

12/5/12

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook