We're in beta!

Lola uit logeren, eenzame Kees!

Lola uit logeren, eenzame Kees!

Ik moet zaterdag naar een cursus en Lola gaat een nachtje en dagje naar vrienden. Ik hoef me geen zorgen te maken, want ze heeft het daar zeker zo goed als bij mij. Bovendien heeft ze een grote hond als kameraad. Dat neemt niet weg dat ik haar nu al mis en niet alleen ik…. Die kleine druktemaker is altijd aanwezig in huis en hoewel Keesje (de poes) nu een dagje kan bijslapen, is het huis een stuk stiller.

Normaal moet Keesje op haar hoede zijn, want achter iedere deur, kast of stoel kan die pluizige bol wol tevoorschijn springen. Echter, als Keesje nu uit haar slaap ontwaakt is het rustig in huis en kan ze in alle rust naar de katten- of etensbak lopen zonder omver gelopen te worden. Als ze genoeg van alle rust heeft, komt ze naast mijn laptop zitten en vraagt aandacht, dan gaat ze in de hondenmand naar buiten zitten kijken en weer even later heeft Keesje bedacht dat ze pal voor de televisie het leukste plekje heeft. Kortom, al deze rust doet haar weinig goed, ze wordt er juist rusteloos van. ‘Als kat en hond leven’ heeft plots een andere betekenis!

9/3/12

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook