We're in beta!

Wat is je beroep?

Wat is je beroep?

Ik zit in een lokaal kroegje, type bruin café. Ik wacht op mijn afspraak en deze laat op zich wachten. Ik raak in gesprek met iemand die mij met mijn tablet ziet, mijn pen en papier en camera en vraagt wat ik doe. Ik vertel hem dat ik schrijver ben.

Het blijft even stil en de man zegt dan: “Nee, ik bedoel wat doe je voor je beroep” en ik bevestig hem nogmaals dat ik schrijver ben. Ik schrijf columns, blogs, informatieve artikelen, nieuwsbrieven, websiteteksten, pay offs en hoop dit jaar mijn tweede boek af te leveren. De man kijkt me wazig aan en zegt dan: “Dat is toch geen beroep?!”

Ik lach een keer vriendelijk, geef hem mijn kaartje en sta op, want mijn afspraak is gearriveerd. “Bekijk mijn website maar eens, dat doe je door naar internet te gaan en www.annastaal.nl in te typen. Reuze handig, zo’n medium.”

28/2/12

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook