We're in beta!

Een ander ontbijtje…

Een ander ontbijtje…

Ik ben inmiddels in de wetenschap dat honden kattenpoep lekker vinden en hoewel het niet slecht schijnt te zijn, doe ik toch  krampachtig pogingen om haar weg te houden bij de kattenbak. Het idee dat een hond poep eet en dat dat vies is, zit waarschijnlijk tussen mijn oren. Dat neemt niet weg dat haar adem er ook niet beter van wordt en die adem zit af en toe wel erg dicht in mijn buurt.

Inmiddels ben ik er ook achter dat ik een eigenwijs en intelligent hondje heb, dus als katje Kees richting de kattenbak gaat, wandelt Lola rustig mee. Teleurgesteld als het slechts voor een plasje is. Kees vindt het overigens niet erg als iemand haar toiletgewoonte op de voet volgt en doet rustig waarvoor ze gekomen is. Maar Lola’s gedrag impliceert ook dat als Kees wel een beschaafd kattendrolletje in de kattenbak legt, Lola dit vers van de pers heeft … en beter nog, ze is mij voor. Het is me nog niet gelukt het vast te leggen op de gevoelige plaat, maar Lola ziet er uit als een bodyguard die Kees ‘all the way’ volgt. Zojuist lukte het niet, want ik liep toevallig de ruimte in waar de kattenbak staat, maar het gaat haar lukken … dat is iets wat zeker is en waar ik me maar bij neer moet leggen.

Ik moet nu nog aan mijn eigen ontbijtje beginnen, maar met het idee dat mijn kleine hondje de drollen van de kat eet, zweeft nog even in mijn hoofd. Ik wacht nog even met mijn eigen ontbijtje.

14/1/12

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook