We're in beta!

Kerstsfeer opsnuiven…

Kerstsfeer opsnuiven…

De verhuizing is voor mijn kerstspullen teveel geweest en wil ik mijn huis een beetje in kerstsfeer brengen, dan moet er ingekocht worden. Maar ik ga niet naar de grote bekende tuincentra. Behalve dat deze duur zijn, is het er ook nog eens enorm druk en weet je zeker dat je meer van hetzelfde hebt. Ik heb besloten om me te verdiepen in de spullen die de diverse kleine(re) winkels hebben. Allerlei winkels verkopen kerstspullen en als je weet wat je stijl moet zijn, kan je gaan vergaren … en dit voor weinig geld.

Immers, deze winkels zijn niet de winkels die het specifiek van deze verkopen moeten hebben, maar pikken een graantje mee, al is het maar om de potentiële klanten de winkel in te krijgen.

En dat lukt … want ik struin al deze winkels af en kom met enkele tientje een heel eind om de woning gezellig in  kerstsfeer te brengen. Het enige minpuntje is dat ik kat Keesje in de gezellige shoppingbag bij me had en deze de lampjes wel erg leuk vond. Zo nu en dan zag ik een pootje buiten haar designertas steken om die lampjes aan te raken of liever nog, er een tik tegenaan te geven.

Ik heb geen brokken gemaakt en een tas vol leuke spullen … mijn kerstsfeerinkoopfestijn van vandaag is geslaagd.

6/12/11

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook