We're in beta!

Kat in de draagtas, hond aan de riem ….

Kat in de draagtas, hond aan de riem ….

… en lopen maar. Ik woon midden op de Veluwe, dus het is de deur uit stappen en de bossen in en heidevelden op. Nu ik sinds enige tijd een hondje heb, loop ik nog meer. Maar Kees de poes is ook verzot op lopen (ook aan de riem). Alleen is haar oog nog niet helemaal genezen en durf ik het niet aan haar door de bossen of door de heide met veel zand te laten struinen.

Enige creativiteit is mij niet vreemd, dus ik heb op internet naar een draagtas gezocht die haar kopje vrij laat, maar wel voldoende bescherming geeft. Uiteindelijk een hippe draagtas gevonden met nota bene een tijgerprint. En dus gaat Kees in de draagtas mee en Lola de pup aan het lijntje. Ze mag nog niet zover lopen, maar ze is erg gretig en vindt de bossen heerlijk. Aangezien haas neusje niet veel meer is dan twee gaatjes en ze nog laag bij de grond staat, komt het zand vaak in haar neus. Maar ook dat deert haar niet, want ze neemt iedere duintop met groot gemak. Ook al loopt ze dan nog als een soort konijntje.

Dat dit tafereeltje vreemde blikken oplevert bij de paar passanten die ook de bossen opgezocht hebben, is een gegeven. Maar met een tevreden gevoel bij mens, kat en hond ben ik een uur of wat huiswaarts gegaan. Prima zo!

29/12/11

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook