We're in beta!

Een braakbal van jaaroverzichten

Een braakbal van jaaroverzichten

Als een braakbal spuwen we de jaaroverzichten in de decembermaand uit. We moeten zo nodig terugkijken en lastige, precaire of aardige momenten naar voren halen. En op zich is daar niets mis mee, maar zou het dan in één avondvullend programma kunnen en niet iedere zender op zich, per onderwerp of zelfs per subonderwerp.

Ik snap dat het goedkope televisie is en het ook nog goed geconsumeerd wordt, maar het voegt zonder toevoeging zo weinig toe. Terugkijken op zich is prima, maar koppel er dan een leermoment aan en maak er niet een braakbal van die zo de ether in gesmeten wordt. Zo nietszeggend, gekleurd naar de basis van de omroep c.q. zender en daarmee objectief niveau nul.

Maar goed, als jaaroverzicht 345 voorbij komt eind 2011 … zet ik wel een filmpje op. Mijn eigen keuze…

23/12/11

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook