We're in beta!

Als kat en hond …

Als kat en hond …

Dat wil meestal niet veel goeds zeggen. Maar langzaam maar zeker gaat het beter tussen kat Kees en hond Lola. Ze tolereren elkaar inmiddels en dus is de fase aangebroken dat als ze langs elkaar lopen het nog wel goed gaat, maar als Lola – onbezonnen als ze is – te dicht in de buurt van Kees komt, deze dat als doorbreking van haar territorium ziet en dus gaat blazen.

Hoewel Kees geen enorme kat is, is ze toch een maatje groter als pup Lola en dat realiseert ze zich wel. Ze blaast zich een beetje op en Lola piept vervolgens. Missie geslaagd zal Kees denken … alleen niet voor lang. Want het onbezorgde karakter van het nieuwe dier die de wereld nog moet verkennen, vindt dat andere harige bewegende ding wel erg interessant. Zeker die grote pluizige staart is een favoriet onderdeel.

Dit kat en hond spel hebben ze zo’n 10 minuten volgehouden en hoewel Kees op de hoek van het aanrecht erg strategisch haar plek heeft ingenomen, is Lola aan mijn voeten als een blok in slaap gevallen en droomt vast die grote harige monsters die ze vandaag getrotseerd heeft.

De rust is wedergekeerd … voor even.

10/12/11

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook